perjantai 27. helmikuuta 2015

UMK finaali - esikatselussa: Järjestyshäiriö

UMK15 Finaali
Toiseksi viimeinen esikatseltava on Järjestyshäiriö, joka selviytyi finaaliin kolmannesta semifinaalista kappaleellaan Särkyneiden Sydänten Kulmilla.

Tämä Jyväskyläläinen bändi on aloittanut jo 2000-luvun alussa, mutta täysin eerilaisella tyylilajilla. He olivat aluksi punk-bändi. Nykyisin punkista ei ole jäljellä enää kuin nimi.

Heidän kappaleensa Särkyneiden Sydänten Kulmilla kertoo nimensäkin mukaisesti särkyneistä sydämmistä ja siitä kuinka joskus elämänsä aikana jokainen joutuu kohtaamaan sydänsuruja. Semifinaalissa bändin esiintyminen oli jo todella varmaa ja selkeää eikä parannettavaa finaaliin juurikaan jäänyt. Kun kyseessä on bändi niin ei tarvistse suuremmin pähkäillä, että mitä siellä lavalla tekee. Esiintymisestä näkyi myös se, että tätä juttua on tehty jo pitkään ja kokemusta on.

Järjestyshäiriö ei ehkä aivan voitosta kamppaile, mutta uskon, että sijat 4-6 olisivat aivan mahdollisia. Tällä on kuitenkin jo valmista fanipohjaa ja yhtye voitti Ylen sivuilla ennen kolmatta semifinaalia käydyn ennakkotikityksen. Toisaalta olisi kiva, jos tämä voittaisi jo sen takia, että saisimme kuulla mitä hienoimpia väännöksiä tästä ulkomaalaisten toimittajien suista.
Miten teihin kolahtaa järjestyshäiriö ja uskotteko bändin mahdollisuuksiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti