torstai 26. helmikuuta 2015

UMK finaali - esikatselussa: Shava

UMK15 Finaali
Nyt on tullut aika lähteä intialaisten rytmien mukaan ja esikatsella maailman ainoan suomibhangra bändi Shavan kappale Ostarilla.

Shava selvisi jatkoon Jouni Aslakin ja Opera Skaalan tavoin jatkoon toisesta semifinaalista. Shava on mielenkiintoinen yhdistelmä intialaisia bhangra rytmejä ja nerokkaita suomenkielisiä sanoituksia.
Minusta tämä on pienessä outoudessaan tosi kiehtova bändi ja on mahtavaa, että he ovat mukana UMK:ssa, ja vieläpä finaalissa. Bhangra kolahtaa ainakin tänne ja saa jalan vipattamaan.

Shavan live minibusseineen oli mielestäni onnistunut, mutta laulu oli ehkä paikoitellen jopa liioitellun jäykkää. Toivottavasti pitävät hyvästä livestään kiinni myös finaalissa.

Mikäli tämä sattuisi edustamaan Suomea Wienissä niin katsojien reaktiot olisivat ainakin näkemisen arvoisia. Veikkaan kylläkin, että tätä ei ymmärrettäisi ulkomailla vaan tätä luultaisiin vitsiksi ja, että Shava tekee pilkkaa intialaisesta musiikista, mistä ei siis todellakaan ole tässä kyse.

Jos ajatellaan UMK-voittoa ja menestystä finaalissa niin veikkaukseni olisi varmaankin, että tämä sijoittuu sijoille 4-6. Voittoakaan ei voi tältä pois sulkea. Eihän sitä tiedä, kuinka Suomen kansa hullaantuu bhangrasta.
Mites, hullaannutteko te bhangrasta ja uskotteko tämän mahdollisuuksiin UMK:ssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti