torstai 26. helmikuuta 2015

UMK finaali - esikatselussa: Opera Skaala

UMK15 Finaali
Nyt esittelyvuorossa on tämän vuoden mielenkiintoisin kilpailija, ainakin omasta mielestäni. Vuorossa on siis Opera Skaala nimisen kokoonpanon kappale Heart of Lihgt.

Opera Skaala yhdistelee kappaleessaan saumattomasti nykyaikaisia EDM-elemettejä perinteiseen oopperalauluun. Vaikka Euroviisuissa on ennenkin kuultu oopperaa niin tämä on kuitenkin jotain aivan uutta sillä rintamalla.  

Heart of Light pääsi odotetusti jatkoon toisesta semifinaalista ja kamppaileekin kovasti paikasta puntarini huipulla yhdessä Satin Circuksen kanssa. Tässä suurena plussana on se, että live-esitys oli aivan huikea. Sanoisin, että kisan paras tähän mennessä. Stailaus, lavaesitys ja livelaulu kaikki toimivat todella hyvin, mikä tekeekin tästä todella potentiaalisen ehdokkaan UMK voittokamppailuun. Live oli siis aivan toista maata kuin tuossa allakin oleva todella creepy esikatselu video.

Tämän menestystä viisuissa on lähes mahdoton arvioida, sillä tämä on niin erilainen kuin viisukappaleet yleensä. Essillä ainakin haastattelujen perusteellaa on mahtava diivan olemus, mikä on sopivaa ja jopa suotavaa tällaiselle kappaleelle.

UMK:ssa sanoisin tämä taistelevan Pertti Kurikan Nimipäivien ja Satin Circuksen kanssa UMK:n top3 sijoituksista ja voitosta.
Minkälaista menestystä veikkaatte ja toivotte Opera Skaalalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti