tiistai 24. helmikuuta 2015

UMK finaali - esikatselussa: Norlan El Misionario

UMK15 FinaaliUMK finaali käydään ensi lauantaina ja sitä ennen aion esikatsella kaikki 9 finaalin osallistujaa yksi kerrallaan. Ensimmäisenä vuorossa on Norlan El Misionario. Norlan kilpailee UMK finaalissa kappalellaan No Voy Lloral Por Ti. 

Norlan on kotoisin Kuubasta ja on asunut 10 vuotta Suomessa. Kappaleensa No Voy Lloral Por Ti Norlan on kirjoittanut edesmenneelle isälleen.

Norlan pääsi jatkoon ensimmäisestä semifinaalista, jossa hän esiintyi flunssan kourissa. Siihen nähden mielestäni esitys meni hyvin, mutta kyllähän siinä vielä parannettavaa on ja uskonkin, että terveenä Norlan pystyy vielä paljon parempaan. 

Norlan olisi ehkä kaikkein yllättävin voittaja UMK:lle, sillä en usko, että espanjan kielinen rap-kappale saa ihmisiä kuitenkaan tarttumaan puhelimeen ja äänestämään. Minusta tämä olisi rohkea veto äänestää tämä Eurovisuihin, sillä tätä ei taatusti odotettaisi Suomelta.

Norlanin kappale on hyvä ja se on tehty tunteella ja latinorytmien taustalla on kuitenkin muutakin kuin vain latinolainen tunnelma ja rytmi. Sanojen suomennos on koskettava.

Eli voisin hyvin kuvitella tämän Suomen edustajaksi, mutta en millään jaksa uskoa siihen. Veikkaukseni on, että Norlan kamppailee sijoista 7-9.
Mitä pidätte Norlanin kappaleesta ja mihin uskotte sen yltävän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti