keskiviikko 25. helmikuuta 2015

UMK finaali - esikatselussa: Satin Circus

 UMK15 Finaali
Satin Circus oli itselleni tutuin nimi ennakkoon UMK kilpailijoista. Satin Circus kilpailee UMK:ssa kappaleella Crossroads, joka kertoo aikuistumisesta ja siihen liittyvistä päätöksistä.

Kappale on ehkä kaikista UMK kappaleista kansainvälisimmän kuuloinen eli sellainen, jonka voisi kuvitella menestyvän muuallakin maailmassa sekä Euroviisujen ulkopuolella. Kappale on siis todella pätevä lajissaan ja voisinkin nähdä sen edustamassa Suomea.

Tässä paketissa on kuitenkin yksi suuri, mutta ja se on live-laulu. Yhtye vaihtoi sisäisesti solistiaan juuri ennen kilpailua enkä tiedä sitten oikein, että kannattiko se? Satin Circus selviytyi jatkoon ensimmäisestä semifinaalista, mutta live-laulussa ei ollut hurraamista. Varsinkin biisin hiljaisempi alku meni aikalailla puolivaloilla. Esiintyminen vaikutti minusta myös hieman laiskalta paikooitelle. Toivoisin todella, että bändi saa livensä siihen kuntoon, että voisi voittaa UMK:n.

Tämän viisumenestys mahdollisuuksia pidän kaikista parhaimpina, sillä tällaisella musiikilla mm. One Directiion jyrää maailmalla. Miksipä ei Satin Circuskin voisi tehdä samaa.

Ensimmäisestä huonosta livestä huolimatta uskon vielä tähän kappaleeseen ja toivon kaikista eniten voittoa tällä. Veikkaisin tälle myös top3 sijoitusta, sillä valmista fanipohjaa löytyy jo ja muualtakin ääniä varmaankin tulee.
Mitäs te pidätte tästä ja millaista menestystä tälle povaatte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti