tiistai 5. toukokuuta 2015

Esittelyssä: Norja - Mørland & Debrah Scarlett – A monster like me

Norja on osallistunut Euroviisuihin kaikkiaan 53 kertaa ja voittanut kisan kolmesti. Viimeisin voitto on vuodelta 2009, kun Alexander Rybak voitti kisan kappaleella Fairytale. Aina Norjan menestys ei ole ollut niin loisteliasta, sillä maalta löytyy ennätykselliset 10 viimeistä sijaa, joista 4 on tullut nollalla pisteellä.
http://www.eurovision.tv/save-files/resizes/75/a9/f1/59/04/23/b2/d1/32/b4/27/78/61/8b/fe/b5/primary_picture.jpg
Tänä vuonna menestystä Norjan lipun alla tavoittelee duo Mørland & Debrah Scarlett. Duo voitti erittäin tasaisen Norjan Euroviisukarsinnan Melodi Grand Prix:n maaliskuun puolessa välissä. Mørland & Debrah Scarlett -duon takana ovat laulaja-lauluntekijät Kjetil Mørland ja Debrah Scarlett.

34-vuotias Mørland on asunut useita vuosia Englannissa, jossa hän on myös esiintynyt ja levyttänyt Absent Elk -yhtyeensä kanssa. Nykyisin hän on kuitenkin palannut Norjaan ja asustelee Oslossa ja rakentaa soolouraansa.
http://www.eurovision.tv/save-files/resizes/9f/4f/38/0e/0e/42/b7/ce/90/d8/41/20/4a/af/fc/26/mgp_general_2.jpg
21-vuotias Debrah Scarlett on viettänyt lapsuudessaan ja nuoruudessaan perheensä kanssa paljon aikaa Sveitsissä. Vuonna 2013 hän tuli norjalaisille tutuksi, kun osallistui Norjan The Voice -kilpailuun. Sveitsissä hän tuli tunnetuksi eri genrejä esitelleestä Rumours -musiikkiprojektista.

Pari päätyi yhteen vartavasten Euroviisuja ajatellen, kun Mørland oli kuullut Debrahin laulua televisiosta ja otti tähän yhteyttä kysyäkseen tahtooko hän osallistua euroviisukarsintoihin.
Ennen tätä kaksikko ei ollut siis koskaan tavannut toisiaan.
http://www.eurovision.tv/save-files/resizes/ee/b2/1c/34/90/4b/7c/ce/27/4f/c4/69/f8/b2/bc/17/finale1.jpg
Duon tummanpuhuva kilpailukappaleen A monster like me on säveltänyt ja sanoittanut Mørland itse. Kappaleessa rakastavaiset tunnustavat tehneensä menneisyydessä jotain kamalaa, mikä sopii hyvin siihen, että Mørland ja Debrah ovat vasta tavanneet.

Norja havittelee jatkopaikkaa kuudennelta esiintymispaikalta toisesta semifinaalista.
Mitä pidätte Norjan kappaleesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti