keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Esittelyssä: Alankomaat - Trijntje Oosterhuis – Walk along

Maaesittelyissä siirrytään nyt Belgiasta naapurimaahan Alankomaihin, joka kilpailee tänä vuonna ensimmäissä semifinaalissa numerolla 4. Maa on voittanut kilpailun neljä kertaa. Viimeisimmästä voitosta on kuitenkin jo aikaa, sillä se on vuodelta 1975.
The Netherlands: Trijntje Oosterhuis
Tänäkin vuonna Alankomaat valitsi edustajansa ja kappaleensa sisäisesti. Tänä vuonna kunnian edustaa maataan sai 42-vuotias pitkän uran jo tehnyt laulajatar Trijntje Oosterhuis. Judith Katrintje Oosterhuis syntyi musikaaliseen perheeseen Amsterdamissa 5.2.1973 teologi-pappi-isälleen ja viulisti-äidilleen.

Trijntje perusti ensimmäisen Total Touch nimisen bändinsä vuonna 1990 veljensä Tjeerdin kanssa. Muutamien laulukilpailuosallistumisten jälkeen bändi sai viimein levytyssopimuksen vuonna 1995. Huippusuosituksi noussut Total Touch nousi listaykköseksi Alankomaissa ja mööi kahdella levyllään moninkertaista platinaa.
The Netherlands: Trijntje Oosterhuis
Soolouransa Trijntje aloitti 200-luvun alussa ja on tähän päivään mennessä julkaissut 9 sooloalbumia. Trijntje on tehnyt yhteistyötä mm. Andrea Bocellin, Burt Bacharachin kuin Lionel Richien kanssa, mikä kertoo hänen monipuolisesta musiikillisesta osaamisestaan. Ammattitaidosta kertoo sekin, että kahden lapsen äiti Trijntje nousi vuonna 2012 yhdeksi suositun The Voice of Hollandin tuomareista.

The Netherlands: Trijntje Oosterhuis
Trijntje on tehnyt myös paljon yhteistyötä Alankomaiden vuoden 2013 edustajan Anoukin kanssa ja Anouk vastaakin Trijntjen kilpailukappleesta Walk Along. Anouk on kirjoittanut myös osan Trijntjen toukokuussa julkaistavan albumin kappaleista.
Kävelettekö te Trijntjen mukana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti