torstai 4. syyskuuta 2014

Matka viisufaniksi





Nyt ajattelin vähän avata sitä kuinka minusta tuli viisufani.
Ensimmäinen viisumuistoni on vuodelta 2006 eli Ateenan kisoista, jossa Lordi toi voiton Suomeen. Siihen aikaan olin vielä sen verran pieni, etten katsonut viisuja lauantai-iltana. Aamulla kuulin kuitenkin kuulin, että Suomi on voittanut viisut. Vuoden 2006 kisat olen sittemmin katsonut useita kertoja nauhoitettuna versiona. Yksi ainakin minun mielestäni upeimpia viisumuistoja on juurikin Ateenan pisteenlasku. Tähän yhdistettynä vielä Jaana Pelkosen, Heikki Paasosen ja Asko Murtomäen selostus. (Kylmätväreet).


2007 ja 2008 katsoin viisut, mutten muistaakseni vielä silloin mitään muistiinpanoja. 2009 taisi olla ensimmäinen vuosijolloin tein muistiin panoja ja listasin suosikkejani. 2010 jatkoin muistiinpanojen tekoa ja tutustuin kappaleisiin jo etukäteenkin. Tänä vuonna hankin myös ensimmäisen viisulevyni, jonka olenkin siitä lähtien ostanut joka vuosi.

2011 katsoin ensi kertaa myös semifinaalit suorana. Aiemmin olin katsonut ne seuraavana päivänä. 2012 ja 2013 menivät aikalailla samalla kaavalla kuin 2011. Olisikohan ollut vuosi 2012, kun aloin seurata viisuja ympärivuotisesti. kesäkuussa 2013 liityin viisufanien yhteisöön eli Viisukuppilaan. Siellä olenkin viihtynyt niin hyvin, että viestejäkin on kertynyt jo yli 700.

Joka vuosi olemme katsoneet viisut perheen parissa sekä pisteyttäneet kappaleita, ja katsoneet kenen olisi oikeasti pitänyt voittaa.

Kommentoi alle, millaisia viisumuistoja sinulla on?

Seuraavassa postauksessa valotan lisää viisuisia mieltymyksiä lempikapaleiden osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti