keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: Luukku 10

Tänään 10. joulukuuta on jaettu lukuisia Nobelin rauhanpalkintoja. Monet henkilöt ja järjestöt ovat siis tällä päivämäärällä saaneet Nobelin rauhanpalkintoja. Esimerkiksi seuraavat tahot ja henkilöt: Lääkärit ilman rajoja -järjestö, Etelä-Korean presidentille Kim Dae-jung, Yhdistyneet Kansakunnat ja järjestön pääsihteeri Kofi Annan, Yhdysvaltain entinen presidentti Jimmy Carterille, Kansainvälinen atomienergiajärjestölle (IAEA) ja sen johtaja Mohamed ElBarade, Martti Ahtisaari, Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja kiinalaiselle ihmisoikeusaktivisti Liu Xiaobo.
Näiden rauhanpalkintojen kunniaksi kuuntelemme Sveitsin kappaleen vuodelta 2006, jossa edustajia on useista maista kuten itse Sveitsistä, Ruotsista, Bosniasta ja Israelista. Kappaleen on säveltänyt Ralph Siegel. Kappaleen esitti Six4one- yhtye ja kappaleen nimihän oli If We All Give a Little.
Mitä olette pitäneet joulukalenterista tähän mennessä ja mitä toivoisitte tai uskoisitte jatkossa luukuista paljastuvan? Kommentoi alle!

2 kommenttia:

  1. Viihdyttävä kalenteri! Hauskaa, että päivän maata ei ole valittu satunnaisesti, vaan näissä on joku historiayhteys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että tykkäät. Ensin ajattelin, että valitsen vain jonkin kappaleen luukkuun, mutta sitten keksinkin, että sidon kappaleen aina jollain tavalla kyseiseen päivään. Joskus tosin aika löyhästikin, mutta kuitenkin. :)

      Poista