maanantai 23. marraskuuta 2015

Armenian ja Kyproksen edustajat valittu - draamaa Saksassa

Pahoittelut viime aikaisesta hiljaisuudesta täällä, paljon on jäänyt kerrottavaa rästiin, mutta korjataan tilanne nyt kun aikaa on:)

Eli tämän hiljaiselon aikana kaksi, tai oikeastaan kolme, maata on valinnut edustajansa ensi vuoden viisuihin. Yksi näistä edustjista kuitenkin jo ehdittiin vetää pois...
http://www.eurovision.tv/save-files/resizes/0b/3b/e6/09/b9/89/8a/dc/69/39/10/2e/fe/d2/de/10/_________5a.jpg
Armenian televisioyhtiö AMPTV julkisti jo lokakuun puolella, että maata edustaa Iveta Mukuchyan. Hänet valittiin tehtävään sisäisesti, mutta kilpailukappaleita otettiin vastaan ulkopuolisilta säveltäjiltä. Veikkaisin, että Armenia tulee olemaan vahvoilla ensi vuoden kisoissa.
http://escbubble.com/wp-content/uploads/2015/11/Minus-One1-720x340.jpg
Seuraavana edustajansa ennätti valitsemaan Kypros, jonka edustajaksi valikoitui Minus one niminen yhtye. CyBC valitsi edustajan sisäisesti ja kappale kirjoitetaan yhteistyössä ruotsalaisen Thomas G:sonin kanssa.
http://www.escapenews.org/wp-content/uploads/2015/11/xavier-naidoo-konzerte-20121.jpg
Viimeisimpänä edustajansa julkisti Saksa, jossa oli päätetty luopua erittäin monimutkaisesta karsinnasta viime vuosien huonojen tulosten vuoksi ja artisti valittiin sisäisesti. Saksan yleisradioyhtiö NDR valitsi Xavier Naidoon edustamaan maataan euroviisuissa. Naidoon valinta edustajaksi sai aikaan voimakkaista vastareaktioita hänen antisemitististen ja homofobisten puheiden vuoksi. Lopulta vain muutamaa päivää valinnan jälkeen NDR ilmoitti, ettei Naidoo edusta Saksaa Tukholmassa. Uudesta edustjasta kerrotaan heti, kun sellainen löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti