tiistai 10. maaliskuuta 2015

Viikon biisi: Mikael Gabriel feat. Diandra - Viimeisen kerran

https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQCz53n5jw-oXMW7&w=470&h=246&url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fads%2Fimage%2F%3Fd%3DAQLJIdkTRTa1dc8lVqfJyu02EZDmJV0WaefZ600KDRzdi2-Z4YG2d1BVrKy1nL2gklwIwt9AiXj2kuE9PeVAn7yW7QmxTFNvCKQrDgWAbHlbvzHW385SAnv8Ti1rtCtnjOZekQcjts6gChKPtH8y27gz&cfs=1&upscale=1
Tällä viikolla soi Viikon biisinä soi aivan uunituore kappale, Viimeisen kerran, Mikael Gabrielilta ja Diandralta. Tämä biisi on vain kertakaikkisen täydellinen. Diandran upea lauluääni yhdistettynä Mikaelin räppiosuuksiin ja todella raakaan ja koskettavaan tekstiin tuo joka kerta kylmät väreet. Ja lisäksi on vielä ajatuksia herättävä video.

Tämä kappale on parasta suomalaisessa musiikissa pitkään aikaan. Usein räppibiisien aiheet pyörivät autojen, naisien, rahan, maineen ja menestyksen ympärillä, mutta tämä tekee poikkeuksen.

Olin katsomassa Mikael Gabrielin keikkaa viime viikolla Rukan SkiBistrossa ennen kuin tätä biisiä oli julkistettu ja ensimmäistä kertaa, kun tämän siellä kuulin olin heti aivan myyty. Lisäksi Mikael pohjusti tätä uutta biisiään todella surullisella tarinalla, joka antoi varmasti paljon enemmän syvyyttä tällä biisille. En varmasti olisi aivan heti ensimmäisellä kerralla ymmärtänyt biisin sanomaa, jos Mikael ei sitä olisi kertonut. Näkemisen arvoinen artisti livenä. Todellakin.
En malta oottaa Mikael Gabrielin seuraavaa levyä, joka kantaa nimeä Versus ja ilmestyy toukokuussa.
Mitä pidätte tästä uudesta MG:n sinkusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti