tiistai 6. tammikuuta 2015

Vihjeitä UMK-kilpailijoista

 


Yle on paljastanut jo aiemmin, että kilpailijoiden määrä UMK:ssa nousee 18:sta. Nyt Yle on julkaissut 18 vihjettä UMK:n Instagram sivuilla. Tästä on seurannut viisufanien keskuudessa vilkasta keskustelua, siitä keitä vihjeiden takana on.

Kappaleiden vihjeistä 8 tekstiä on englanniksi, 9 suomeksi ja yksi espanjaksi. Mikäli nämä ovat kielet mitä kuulemme UMK:ssa niin olen hyvin innoissani tuosta espanjan kielestä. Voihan tosin olla, että se on vain irrallinen lause Espanjaa kappaleen keskellä, joka muuten lauletaan jollain muulla kielellä.

Kisaajista on arvailtu ainakin seuraavia: Benjamin, Cat Cat, Aallon sisarusten duetto, Heli Kajo, Jannika B, Movetron, Ponies To Kill, Ronya, Mitra Kaislaranta ja Kliff. Nämä kaikki nimet ovat todellista spekulaatiota, sillä uskon, että suurin osa kilpailijoista on suurelle yleisölle ennestään tuntemattomia. Mutta ehkäpä jokin näistä arvauksista menee oikein. Sen samme tietään 13. tammikuuta. Keitä te veikkaatte olevan mukana?

Mielestäni UMK:n tulevasta kaudesta on annettu julkisuuteen aivan liian vähän informaatiota, sillä Yleltä ei ole tullut minkäänlaista virallista tiedotetta koskien milloin tarkalleen kilpailu on ja millainen on kilpailun rakenne. Edes sitä missä kilpailu pidetään ei ole Ylen toimesta ainakaan kerrottu. Luusi lipunmyynnissä ainakin tulevan kiire. Barona-areena ei ainakaan toimi näyttämönä viime vuosien tapaan, sillä se on varattu jääkiekolle lauantaisin UMK:n odotettuna aikana.

Ensimmäinen UMK lähetys tullaan näkemään 31. tammikuuta, kun studioraati ruotii UMK-kilpailijoiden musiikki videoita.
Ilmeisesti seuraavana lauantaina nähdään ensimmäinen suora lähetys.

Olisin tosiaankin toivonut Yleltä vähän nopeampaa ja selkeämpää tiedotusta kilpailun suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti